Børsen Fordelsklub bliver til BonusKroner

Børsen Fordelsklub er blevet til BonusKroner

Som du tidligere har modtaget en mail om, er der sket nogle ændringer ift. dit medlemskab af Børsen Fordelsklub, som er drevet af Loyalty Key Cardlinked ApS. Da samarbejdet med Dagbladet Børsen A/S er ophørt, er Børsen Fordelsklub nu inkluderet i fordelsprogrammet BonusKroner, hvilket giver dig en række nye fordele som medlem

Få adgang til din profil på BonusKroner

Du skal bruge den samme mail til BonusKroner, som du har brugt til Børsen Fordelsklub. Dog skal du oprette en ny adgangskode ved at anmode om nulstilling nedenfor. Når du har oprettet en ny adgangskode, kan du logge ind på din profil her.

Hvad er BonusKroner?

BonusKroner er et fordelsprogram, der både eksisterer som website og app. Her optjener du som hidtil med dine tilmeldte betalingskort hos alle de deltagende butikker og webshops, der også har været inkluderet i Børsen Fordelsklub. Med BonusKroner kan du ligeledes downloade appen her, som giver dig en bedre brugeroplevelse, og hvor du ligeledes kan tilgå din profil og se alle dine fordele.

Modsat Børsen Fordelsklub, hvor du har optjent point, vil du med BonusKroner optjene i kroner og øre. Du kan endda udbetale din optjening til din bankkonto og bruge pengene på lige det, du har lyst til, hver gang du har optjent minimum 100 kr.

Dit medlemskab vil ikke ændre sig – det vil forblive gratis, og du vil fortsat optjene hos de samme partnere. Dog i bonuskroner i stedet for point og med mulighed for at udbetale pengene til din bankkonto, når du har optjent 100 kr.

Hvad sker der med mine optjente point?

Du beholder dine optjente point, og de er nu konverteret til kroner og øre på din profil i BonusKroner. Dine point har altid været konverteret 1:4, dvs. 1 kr. = 4 point, og når du tilgår din optjening via BonusKroner, vil du derfor se din saldo konverteret til bonuskroner.

Du kan læse betingelser og vilkår for BonusKroner her:

Brugerbetingelser

Persondatapolitik

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til ændringerne eller ikke ønsker at være en del af BonusKroner, er du altid velkommen til at skrive til os på support@medlem.bonuskroner.dk, eller ringe til os på +45 70 60 57 66 inden for vores åbningstider alle hverdage imellem kl. 10.00-12.00 og igen fra kl. 12.30-15.00.