SACKit

Optjen 15 % i bonuskroner, første gang du handler hos SACKit, og 11 % hver gang derefter.
15 %
SACKit

Dansk kvalitetsdesign med kant
SACKit blev grundlagt i Aalborg med ønsket om at gentænke og give kant til den klassiske sækkestol. Siden er der kommet mange populære kvalitetsmøbler og forskelligt boligtilbehør til i deres sortiment. Produkterne er inspireret af og skabt til det moderne, aktive liv, og derfor tilbyder SACKit stilrent og funktionelt interiør, der egner sig godt til hele dit hjem – både indenfor og udendørs.

Skab et indbydende uderum
Med SACKits loungemøbler kan du skabe et uderum, hvor du kan slappe af og nyde sommeren i stil. Glem alt om din travle hverdag, og lad dig fordybe i komforten af ​​blandet andet SACKit Cobana Lounge Chair og Lounge Sofa. Møblerne er designet med fokus på kvalitet og holdbarhed, og de er derfor fremstillet af vejrbestandige materialer, som kan modstå solens stråler, regn og vind. Du behøver ikke bekymre dig om at flytte møblerne ind eller beskytte dem mod vejrforholdene – de er bygget til at holde.

Spar op til 30 % på outdoor møbler til Spring Sale
Lige nu finder du ekstra gode tilbud på alt fra sækkestole, hængekøjer og lamper til havestole, borde og loungesofaer. Udforsk Sackits Spring Sale, og spar op til 30 % her.


Husk, at du optjener 15 % i bonuskroner, første gang du handler hos SACKit, og 11 % hver gang derefter.