SACKit

Optjen 15 % i bonuskroner, første gang du handler hos SACKit, og 11 % hver gang derefter.
15 %
SACKit

Dansk kvalitetsdesign med kant
SACKit blev grundlagt i Aalborg med ønsket om at gentænke og give kant til den klassiske sækkestol. Siden er der kommet mange populære kvalitetsmøbler og forskelligt boligtilbehør til i deres sortiment. Produkterne er inspireret af og skabt til det moderne, aktive liv, og derfor tilbyder SACKit stilrent og funktionelt interiør, der egner sig godt til hele dit hjem – både indenfor og udendørs.

Skab et indbydende uderum
Med SACKits loungemøbler kan du skabe et uderum, hvor du kan slappe af og nyde sommeren i stil. Glem alt om din travle hverdag, og lad dig fordybe i komforten af ​​møbler designet med fokus på kvalitet og holdbarhed, fremstillet af vejrbestandige materialer, som kan modstå solens stråler, regn og vind og stå ude året rundt. Skab den perfekte hyggekrog med SACKit Kirra Lounge Sofaen, som kan kombineres med en matchende Lounge stol og Kirra sofabordet for den perfekte lounge oplevelse. Sofaen kan holde til at stå ude hele året rundt med en ramme i pulverlakeret aluminium, som ikke kan ruste, og hynder, der består af Quick dry foam, som tørrer hurtigt igen efter regnskyl.

Spar 15 % på udvalgte produkter i sommermånederne
Opgradér dine udearealer, og bliv klar til hygge i haven, på altanen eller terrassen, med SACKits sommertilbud. Lige nu sparer du 15% på den nye Kirra Lounge Serie som består af sofa, solseng, stol og bord.Husk, at du optjener 15 % i bonuskroner, første gang du handler hos SACKit, og 11 % hver gang derefter.